What’s Your Quotation Quotient? #462

Published February 14, 2016 at Montereyherald.com/lifestyle (Click HERE to play the Interactive version)


1. “Love means never having to say you’re sorry.”


A. Erich von Däniken

B. Erich Fromm

C. Erich Segal


2. “Englishmen never will be slaves; they are free to do whatever the government and public opinion allow them.”


A. George Bernard Shaw

B. Vladimir Putin

C. Prince Charles


3. “Horse sense is the thing a horse has which keeps it from betting on people.”


A. Mr. Ed

B. Pete Rose

C. W.C. Fields


4. “I just received the following wire from my generous Daddy; ‘Dear Jack, Don’t buy a single vote more than is necessary. I’ll be damned if I’m going to pay for a landslide.'”


A. Jack Kemp

B. John F. Kennedy

C. Jack London


5. “It seems clearer every day, that the moral problem of our age is concerned with the love of money.”


A. John Maynard Keynes

B. Bernie Sanders

C. Kris Kristofferson


6. “Rock bottom became the solid foundation on which I rebuilt my life.”


A. Dwayne Johnson

B. J.K. Rowling

C. Carly Fiorina


7. “The woods are lovely, dark and deep,/ But I have promises to keep,/    And miles to go before I sleep,/ And miles to go before I sleep.”


A. Robert Browning

B. Robert Downey Jr.

C. Robert Frost


8. “The best way to destroy an enemy is to make him a friend.”


A. Abraham Lincoln

B. Benjamin Netanyahu

C. Christopher Columbus


9. “All you need is love.”


A. Mike Love

B. John Lennon

C. Ed Sullivan


10. “All you need is love. But a little chocolate now and then doesn’t hurt.”


A. Willy Wonka

B. Leo Tolstoy

C. Charles M. Schulz





Answers: 1-C, 2-A , 3-C , 4-B , 5-A , 6-B , 7-C , 8-A , 9-B , 10-C


Scoring:               10–QQQQ = Quote-Master   

(number correct)        8-9–QQQ = Scholar                       

                                   6-7–QQ = Literate

                                  4-5–Q = Semi-Literate

                                 0-3–No Q = Quote-Dunce




“I want to be one of those old couples you see still holding hands and laughing after fifty years of marriage. That’s what I want. I want to be someone’s forever.”

Rachel Gibson, b. 1961, is an American romance novelist.










Leave a comment

Filed under quotation game, quotation quiz, quotation quotient, quotations, quote quiz, quotes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s