Tag Archives: H. Ross Perot

What’s Your Quotation Quotient? #476

Published May 22, 2016 at Montereyherald.com/lifestyle (Click HERE to play the Interactive version)

 

1. “The test of a first-rate intelligence is the ability to hold two opposing ideas in mind at the same time and still retain the ability to function.”

 

A. T. Boone Pickens

B. F. Scott Fitzgerald

C. G. Gordon Liddy

 

2. “Nothing is more desirable than to be released from an affliction, but nothing is more frightening than to be divested of a crutch. ”

 

A. James Bond

B. James Dean

C. James Baldwin

 

3. “Hope springs eternal in the human breast.”

 

A. Alexander Pope

B. Malcolm X

C. Bob Hope

 

4. “Clothes make the man. Naked people have little or no influence on society.”

 

A. Mark Twain

B. Lady Godiva

C. Harry S. Truman

 

5. “The test of a man or woman’s breeding is how they behave in a quarrel. “

 

A. Thomas Edison

B. Ralph Kramden

C. George Bernard Shaw

 

6. “The debt is like a crazy aunt we keep down in the basement. All the neighbors know she’s there, but nobody wants to talk about her.”

 

A. W. Somerset Maugham

B. H. Ross Perot

C. L. Frank Baum

 

7. “My husband’s German. Every night I get dressed up as Poland and he invades me.”

 

A. Bette Midler

B. Eleanor Roosevelt

C. Megyn Kelly

 

8. “I am half inclined to think we are all ghosts… It is not only what we have inherited from our fathers and mothers that exists again in us, but all sorts of old dead ideas and all kinds of old dead beliefs and things of that kind.”

 

A. Duke Snider

B. Henrik Ibsen

C. Jimmy Fallon

 

9. “I can’t help detesting my relations. I suppose it comes from the fact that none of us can stand other people having the same faults as ourselves.”

 

A. Oscar de la Renta

B. Oscar Pistorius

C. Oscar Wilde

 

10. “Giving every man a vote has no more made men wise and free than Christianity has made them good.”

 

A. J.K. Rowling

B. H. L. Mencken

C. E. B. White

 

Answers: 1-B, 2-C , 3-A , 4-A , 5-C , 6-B , 7-A , 8-B , 9-C , 10-B

 

Scoring:               10–QQQQ = Quote-Master   

(number correct)        8-9–QQQ = Scholar                       

                                   6-7–QQ = Literate

                                  4-5–Q = Semi-Literate

                                 0-3–No Q = Quote-Dunce

 

 

BONUS QUOTE:

“Life is complicated. It starts before we’re ready, it continues while we’re still trying to figure out the point of it. And it ends long before we’ve worked out just what to do.”

― Adrian Tan, b. 1966, is a lawyer and author from Singapore.

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a comment

Filed under quotation game, quotation quiz, quotation quotient, quotations, quote quiz, quotes

What’s Your QQ? #253

BONUS QUOTE OF THE DAY:

“A politician is a fellow who will lay down your life for his country.”  –  “Texas” Guinan

 (Guinan, 1884-1933, was a saloon keeper and silent film actress.)

 

 


 


Leave a comment

Filed under quotation quiz, quotations