Tag Archives: Orrin Hatch

What’s Your Quotation Quotient? #474

Published May 8, 2016 at Montereyherald.com/lifestyle (Click HERE to play the Interactive version)

 

1. “Getting over a painful experience is much like crossing monkey bars. You have to let go at some point in order to move forward.”

 

A. C. S. Lewis

B. H. G. Wells

C. J. D. Salinger

 

2. “Everyone is entitled to their own opinion, but not their own facts.”

 

A. Tommy Lee Jones

B. John Quincy Adams

C. Daniel Patrick Moynihan

 

3. “Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And if you gaze long enough into an abyss, the abyss will gaze back into you.”

 

A. Friedrich Nietzsche

B. Stan Laurel

C. James Cameron

 

4. “I fear not the man who has practiced 10,000 kicks once, but I fear the man who has practiced one kick 10,000 times.”

 

A. Bruce Springsteen

B. Bruce Lee

C. Bruce Willis

 

5. “Capital punishment is our society’s recognition of the sanctity of human life.”

 

A. Orrin Hatch

B. Pope John Paul II

C. Linda Ronstadt

 

6. “How do I love thee? Let me count the ways.”

 

A. Ray Romano

B. Elizabeth Barrett Browning

C. Edgar Allan Poe

 

7. “We live in a world where we have to hide to make love, while violence is practiced in broad daylight.”

 

A. John Kasich

B. John Lennon

C. John Travolta

 

8. “Disneyland will never be completed. It will continue to grow as long as there is imagination left in the world.”

 

A. Walt Disney

B. Dr. Seuss

C. Sigmund Freud

 

9. “If your parents never had children, chances are… neither will you.”

 

A. Socrates

B. Evander Holyfield

C. Dick Cavett

 

10. “A mother’s arms are made of tenderness and children sleep soundly in them.”

 

A. Aaron Burr

B. Victor Hugo

C. Sean Penn

 

Answers: 1-A, 2-C , 3-A , 4-B , 5-A , 6-B , 7-B , 8-A , 9-C , 10-B

 

Scoring:               10–QQQQ = Quote-Master   

(number correct)        8-9–QQQ = Scholar                       

                                   6-7–QQ = Literate

                                  4-5–Q = Semi-Literate

                                 0-3–No Q = Quote-Dunce

 

 

BONUS QUOTE:

“A mother is a person who, seeing there are only four pieces of pie for five people, promptly announces she never did care for pie.”

–Tenneva Jordan

 

 

 

 

 

 

 

Leave a comment

Filed under quiz, quotation game, quotation quiz, quotation quotient, quotations, quote quiz, quotes